ZF Marine

Diljem svijeta, ZF proizvodi čine značajan doprinos mobilnosti. ZF razvija i proizvodi mjenjače, reduktore, upravljačke sustave, osovine, podvožja i komponente, kao i cjelovite sustave za putnička, teretna i željeznička vozila, kao i za vancestovne strojeve i plovila.

Plovila su prevozila ljude i dobra od vremena kada je čovjek počeo istraživati svoju okolinu. Sigurnost, pouzdanost i efikasnost su konstantno poboljšavani, osobito nakon izuma pogonskih sustava. ZF Marine je vodeći dobavljač brodskih pogonskih i upravljačkih sustava za sve vrste plovila, te se zalaže za kontinuirani razvoj koristeći napredne tehnologije i standarde kvalitete.

Tvrtka DUING d.o.o. je od 01.04.2011. godine ugovorni zastupnik i distributer za ZF Marine proizvode za: Republiku Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Albaniju i Sloveniju.

Kako bi što bolje zadovoljili potrebe korisnika ZF Marine proizvoda, kao i Vas koji ćete to tek postati, organizirali smo stručnu i kvalitetnu servisnu mrežu, kao i prodaju proizvoda i rezervnih dijelova duž cjelokupnog područja našeg zastupanja.

U nadi da ćemo Vam uvelike olakšati potrebe za proizvodima iz ZF Marine programa, slobodni smo Vam ponuditi naše usluge servisiranja i prodaje proizvoda.

Više informacija možete pronaći na www.zf-marine.